Nieuwsbrief februari 2017

         Wisselend sentiment binnen de agrarische sector duurt voort

 Bij de verhandeling van onroerend goed in de agrarische markt is merkbaar dat de verschillende sectoren met uiteenlopende ontwikkelingen te maken hebben. Waar de marktsituatie in de glastuinbouwsector in een jaar tijd sterk is verbeterd, is de veehouderijsector juist in afwachting van de uitvoering van een aantal voorgenomen regelingen. Wilt u meer in detail weten hoe het beeld is in uw sector, lees dan verder.
Verbod asbestdaken vanaf 2024: subsidieregeling opengesteld voor verwijdering van asbest

Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Vorig jaar is een subsidieregeling voor het verwijderen van asbestdaken opengesteld. Heeft u al geïnventariseerd hoeveel vierkante meter asbestdaken u heeft op uw bedrijf en of u in aanmerking komt voor de subsidie? Wilt u meer weten over de subsidieregeling? Lees dan verder.
       alt text
Ammerlaan 4Polders neemt vijf hectare nieuwbouw in gebruik

    
Onregelmatige passanten van de Prinsenweg in Vierpolders zullen hun ogen niet geloven bij een nieuw bezoek aan de tuinbouwgemeente Brielle op Voorne-Putten. Op de plek waar een kleine vijf maanden terug nog braakliggende grond lag, is inmiddels een ultramodern kassencomplex van 5 hectare opgetrokken. Initiatiefnemer John Ammerlaan uit Midden-Delfland, koos er op advies van WLTM-makelaar Jaco Eeltink voor om zijn nieuwbouwplannen in Vierpolders te verwezenlijken. Lees verder om een beeld te krijgen van het verwervingsproces.
8 tips voor de verkoop van uw agrarisch onroerend goed

WLTM Makelaars heeft 8 tips op een rijtje gezet, die u helpen om uw agrarisch onroerend goed te verkopen. Lees verder voor deze 8 tips.

            alt text
Ontmoet ons tijdens de vakbeurs Horticontact    

alt text 
Bezoekt u volgende week de vakbeurs Horticontact in Gorinchem? Kom dan zeker even langs in de stand van WLTM Makelaardij. U vindt ons in stand 360A. Lees hier meer over de vakbeurs Horticontact.