Terug naar de resultaten
Te koop
Tiendweg 2 in Kedichem 4247 EV

Tiendweg 2

4247 EV Kedichem, NL
Prijs op aanvraag
088-4111888

Kenmerken

Hoofdtype(n) Fruitteeltbedrijf Perceeloppervlakte 09 ha 77 a 05 ca
Lees meer

Omschrijving

GESPLITSTE VERKOOP MOGELIJK!

Omschrijving
Onroerende zaken behorende bij een fruitteelt- en recreatiebedrijf, staande en gelegen aan de Tiendweg 2 te Kedichem, bestaande uit erf, ondergrond en percelen cultuurgrond ter grootte van 9.77.05 ha met de zich daarop bevindende...
Lees meer

Omschrijving

GESPLITSTE VERKOOP MOGELIJK!

Omschrijving
Onroerende zaken behorende bij een fruitteelt- en recreatiebedrijf, staande en gelegen aan de Tiendweg 2 te Kedichem, bestaande uit erf, ondergrond en percelen cultuurgrond ter grootte van 9.77.05 ha met de zich daarop bevindende bedrijfswoning, twee recreatiewoningen en bedrijfsgebouwen

Ligging
Het fruitteelt- en recreatiebedrijf is gelegen in de Vijfheerenlanden vrij gelegen nabij het dorp Kedichem (dialect: Kekum) is een dorp in de gemeente Leerdam aan de rivier de Linge.

Het object is geheel vrij en fraai gelegen op de kop van de boomgaard en de ontsluiting vindt plaats via voor-/naastgelegen woonerf op de Tiendweg.

Woonhuis
Vrijstaande bedrijfswoning gebouwd in 1984, de woonoppervlakte bedraagt circa 197 m2 (inhoud circa 600 m3). De woning is traditioneel gebouwd op en geheide fundering in steensmuren met spouw met daarboven een zadeldak met een dakconstructie van stalen spanten, houten gordingen, geïsoleerd dak gedekt met pannen. De begane grondvloer is van vloertegels en van de bovenverdieping van beton. De kozijnen zijn van hardhout voorzien van isolerende beglazing.

Indeling:
Begane grond:
Hal, toilet, woonkamer, woonkeuken met inbouwapparatuur (2003) te weten; gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combimagnetron, bijkeuken met wasmachineaansluiting, onderheide serre (1993), slaapkamer, badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en enkele wastafel, CV-ruimte.

1ste verdieping:
Bereikbaar met een vaste hardhouten trap komen op de overloop met toegang tot drie slaapkamers onder de schuine kap gelegen, waarvan één met dakkapel en waarvan een gedeelte loggia, twee badkamers voorzien van douche, toilet en wastafel, ingericht voor 3-kamerverhuur B & B.

2de verdieping:
Vliering te bereiken met vlizotrap, deels beloopbaar.

De verwarming vindt plaats door middel van een centrale verwarmingsinstallatie en vloerverwarming, met een Nefit HR ketel, bouwjaar 2010. De warmwatervoorziening wordt geregeld met eerder genoemde combiketel.

Twee recreatiewoningen
Type bungalow, bouwjaar 2010, inhoud circa 260 m3 elk. De woningen zijn traditioneel gebouwd op een geheide fundering met ondermuur van halfsteensmuren met isolatie en afgewerkt aan de buitenzijde met ijzeren beplating waarboven een zadeldak met een dakconstructie van houten spanten en gordingen, vrije overspanning 7 m, geïsoleerd dak gedekt met pannen. De vloeren zijn van beton voorzien van vloerverwarming. De kozijnen zijn van hardhout voorzien van isolerende beglazing.

Indeling:
Woonkamer, open keuken waarvan het keukenblok op hoogte verstelbaar is, twee slaapkamers, badkamer, alles ingericht speciaal voor mindervalide, met aangepast toilet en douche, brede deuren en geen drempels aanwezig.

De verwarming vindt plaats door middel van een centrale verwarmingsinstallatie en vloerverwarming, met een Nefit HR ketel, bouwjaar 2010. De warmwatervoorziening wordt geregeld met eerder genoemde combiketel.

Het betreft twee zeer luxe ingerichte recreatiewoningen voor mindervalide, met ruim terras volledig om het huis met sierbestrating, circa 95 m2.

Bedrijfsgebouwen
Vrijstaande sorteerloods, gebouwd in 1984, de oppervlakte bedraagt circa 410 m2. De loods is opgetrokken op een geheide fundering met daarboven stenen borstwering waarboven met Dupanelplaten geïsoleerde ijzeren damwandprofielplaten waarboven een zadeldak met als constructie stalen spanten, houten gordingen, vrije overspanning 11 m, geïsoleerd met Dupanelplaten, gedekt met stalen damwandprofielplaten. De loods is toegankelijk door middel van een aluminium roldeur (4 m breed x 4 m hoog), de vloer is van beton. De loods is ingedeeld in een open sorteerruimte en 2 bewaarcellen met mechanische koeling, capaciteit 40 ton en 60 ton fruit.

Vrijstaande werktuigenberging, gebouwd in 1980, de oppervlakte bedraag circa 120 m2. De berging is opgetrokken op een stalen fundering met daarboven halfsteensmuren waarboven een zadeldak met als constructie houten spanten en gordingen, vrije overspanning 8 m, beschoten kap middels houten delen, gedekt met ondulineplaten. De berging is toegankelijk door middel van houten openslaande deuren (2,80 m hoogte). De vloer is van beton. De berging is ingedeeld in een open ruimte en deels afgescheiden ruimte.

Erfverharding
Circa 300 m2 klinkers.
Circa 400 m2 beton.

Cultuurgrond/fruitteelt
Oppervlakte circa 9.39.05 ha, grondsoort lichte en zware klei, 30% afslibbaar oplopend vanaf de Tiendweg tot 40% afslibbaar, tegen de dijk hoog organisch stofgehalte van ± 4%, ontsluiting via intern kavelpad van beton, gedraineerd om de 8 m, voldoende ontwaterd, mooie rechthoekige aaneengesloten kavels (zonder sloten), vrij gelegen tussen Lingendijk en Tiendweg.

Boomopstanden 1 t/m 21
Oppervlakte maximaal 9,4 ha, circa 60% peren en 40% appels, voldoende moderne rassen. De boomgaard is geheel voorzien van druppelbevloeiing met pomp 6 m3/uur alsmede circa 1 ha voorzien van beregeningsmogelijkheid, uit te breiden tot 3 ha met pomp 120 m3/uur. Een deel van de peeropstanden, circa 1,5 ha, is aan vervanging toe.

Bestemming
Op de locatie is van toepassing het bestemmingsplan Buitengebied Leerdam van de gemeente Leerdam d.d. 30 september 2010.
De bestemming is:
- enkelbestemming agrarisch - bouwvlak
- dubbelbestemming waarde – archeologie 1
- gebiedsaanduiding wro-zone-wijzigingsgebied concentratie fruitteelt
- functieaanduiding specifieke vorm van agrarisch – zorggerichte vakantiewoningen
- functieaanduiding specifieke vorm van waarde - 6
Zie verder de aan deze brochure gehechte verbeelding en regels en overigens verwijzen wij u naar ruimtelijkeplannen.nl.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Fruitteeltbedrijf Type onderneming Fruitteeltbedrijf Opstallen Sorteerloods Oppervlakte: 410 m²; bouwjaar: 1984 Werktuigenberging Oppervlakte: 120 m²; bouwjaar: 1980 Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 09 ha 77 a 05 ca Woonruimte Aantal bedrijfswoningen 1 Inhoud 600 m³ Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Bouwjaar 1984

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.