Terug naar de resultaten
Verkocht
Robbenoordweg 3 in Wieringerwerf 1771 MC

Robbenoordweg 3

1771 MC Wieringerwerf, NL
Vraagprijs € 495.000,- k.k.
088-4111888

Kenmerken

Hoofdtype(n) Akkerbouwbedrijf Grondsoort Klei Perceeloppervlakte 00 ha 71 a 50 ca
Lees meer

Omschrijving

Omschrijving
WLTM biedt u te koop aan een Wieringermeerboerderij met een tal van mogelijkheden zoals bijvoorbeeld wonen gecombineerd met ambachtelijke bedrijfsactiviteiten, paardenhouderij, kleinschalige tuinbouw of hobbyboer.

Ligging
Landelijk gelegen en op korte afstand...
Lees meer

Omschrijving

Omschrijving
WLTM biedt u te koop aan een Wieringermeerboerderij met een tal van mogelijkheden zoals bijvoorbeeld wonen gecombineerd met ambachtelijke bedrijfsactiviteiten, paardenhouderij, kleinschalige tuinbouw of hobbyboer.

Ligging
Landelijk gelegen en op korte afstand van de dorpskern Wieringerwerf in de gemeente Hollands Kroon op een kavel van 0.71.50 ha. Optioneel meer grond te koop met een oppervlakte van circa 2.48.00 ha.

Wieringerwerf is erg gunstig gelegen. Werkelijk alle faciliteiten liggen op korte afstand. Want wist u dat Wieringerwerf een enorm compleet dorp is met 4 basisscholen, voortgezet onderwijs, sportaccommodaties, restaurants en talloze winkels. Kortom multifunctioneel!

Via de Rijksweg A7 zijn Hoorn en Amsterdam alsmede Friesland goed bereikbaar.

Woonhuis
De aangebouwde woning is gebouwd in 1938 en heeft een woonoppervlakte van circa 168 m2 (inhoud circa 520 m3). De woning is opgetrokken uit gemetselde muren met daarboven een zadeldak gedekt met pannen. De kozijnen zijn grotendeels voorzien van isolerende beglazing.

Indeling:
Begane grond:
Entree komend in de hal met trapopgang, toegang tot de werkkamer, woonkamer, ruime woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met een achterentree. De bijkeuken heeft weer inpandig toegang tot de aangebouwde schuur.

1ste verdieping:
Vanuit de hal gaat u met een trap naar de eerste verdieping, komende op een ruime overloop met toegang tot vier slaapkamers en een lichte badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

2de verdieping:
Bereikbaar met vaste houten trap met toegang tot een slaapkamer en berging. De berging kan ook ingericht worden als slaapkamer.

De woning wordt verwarmd door middel van een centrale verwarmingsinstallatie met een Atag HR-combiketel, bouwjaar 2013, welke ook de warmwatervoorziening regelt.

Rondom de woning is een prachtige tuin met bestrating, vijver en terras aan de zuidwestzijde gericht alsmede twee houten bijgebouwen welke in gebruik als kleindierhuisvesting.

Bedrijfsgebouwen
Aangebouwde schuur gebouwd in 1938 en heeft een oppervlakte van circa 736 m2 (23 m x 32 m). de schuur is opgetrokken uit gemetselde gevels, grotendeels geïsoleerd, stalen spanten en het zadeldak is gedekt met asbestcementgolfplaten onderschoten met dupanelplaten. De schuur heeft een betonvloer en is toegankelijk middels schuifdeuren (4 m hoog) en enkele loopdeuren. In de schuur is krachtstroom en een wateraansluiting aanwezig.
Bijzonderheden: in de schuur bevindt zich een trafo voorziening van 380 Volt.

Vrijstaande schuur gebouwd in circa 1938 en heeft een oppervlakte van circa 56 m2 (7 x m 8 m). de schuur heeft een betonvloer, gemetselde gevels en een zadeldak gedekt met pannen. De schuur is toegankelijk met draaideuren en heeft een doorrijhoogte van circa 2,50 m. Het dak is onderschoten met steenachtige beplating.

Met een ruime verharde oprit voorzien van grint zijn de schuren goed bereikbaar.

Verkaveling, ligging, ontsluiting
Door middel van een dam naar de openbare weg

Bestemming
op de locatie is van toepassing het bestemmingsplan Buitengebied 2009 (Wieringermeer) van de gemeente Hollands Kroon d.d. 17 oktober 2011
aangewezen bestemming van de locatie:
- enkelbestemming Agrarisch
- bouwvlak
- gebiedsaanduiding luchtvaartverkeerzone – laagvlieggebied
- gebiedsaanduiding vrijwaringszone - radar

Cultuurgrond
Optioneel te koop circa 2.48.00 ha cultuurgrond met als grondsoort zand, circa 10% afslibbaar. De ontsluiting vindt plaats door middel van twee ontsluitingen naar de openbare weg. De grond is gedraineerd om de 15 m. Het perceel is rechthoekig.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Akkerbouwbedrijf Grondsoort Klei Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 495.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 00 ha 71 a 50 ca Woonruimte Aantal bedrijfswoningen 1 Inhoud 520 m³ Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Bouwjaar 1938

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.