Terug naar de resultaten
Nieuw
Oostkanaalweg 3 B in Aarlanderveen 2445 BA

Oostkanaalweg 3 B

2445 BA Aarlanderveen
Vraagprijs € 649.000,- k.k.
088-4111888

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1965 Woonoppervlakte 110 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Omschrijving
Voormalig agrarisch bedrijf gelegen aan de parallelweg van de Oostkanaalweg 3 B te Aarlanderveen op een grondoppervlakte van 3.45.69 ha met de zich daarop bevindende woning en bedrijfsgebouwen.

Ligging
Aarlanderveen is een dorp in de Nederlandse provincie...
Lees meer

Omschrijving

Omschrijving
Voormalig agrarisch bedrijf gelegen aan de parallelweg van de Oostkanaalweg 3 B te Aarlanderveen op een grondoppervlakte van 3.45.69 ha met de zich daarop bevindende woning en bedrijfsgebouwen.

Ligging
Aarlanderveen is een dorp in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, behorend tot de gemeente Alphen aan den Rijn. Het ligt ca. 5 km ten oosten van Alphen aan den Rijn.
Het gebied rondom het dorp is een natuurrijk cultuurlandschap dat rijk is aan weidevogels als kieviten, grutto's en tureluurs. Ook zijn er veel bloemrijke slootkanten met onder andere moerasrolklaver, egelboterbloem, water- en akkermunt, koekoeksbloem en kale jonker.

Onderverdeling gronden
Circa 0.07.50 ha onder- en omliggende grond van de woning. De ontsluiting vindt plaats door middel van een uitrit op de Oostkanaalweg.

Circa 0.32.50 ha onder- en omliggende grond van de bedrijfsgebouwen. De ontsluiting vindt plaats door middel van een uitrit op de Oostkanaalweg.

Cultuurgrond
De oppervlakte bedraagt 3.05.69 ha, de grondsoort is veen op klei. De ontsluiting vindt plaats door middel van een uitrit op de parallelweg van de Oostkanaalweg. Het perceel is langwerpig, circa 62 m breed x circa 493 m lang. Een klein deel aan de voorzijde is voorzien van asbesthoudende beschoeiing.

Woonhuis
Vrijstaande woning, type bungalow, gebouwd in 1965 met een woonoppervlakte van circa 110 m2 (inhoud circa 300 m3). De woning is traditioneel gebouw op geheide fundering met gevels van spouwmuren (niet geïsoleerd) waarboven een plat dak gedekt met mastiek. De vloer is deel van hout en deels van beton en de kozijnen zijn van hardhout voorzien van isolerende beglazing.

Indeling:
Begane grond:
Entree, meterkast, hal, toilet, badkamer met douche en wastafel, woonkamer, drie slaapkamers, keuken voorzien van inbouwapparatuur o.a. kookplaat, oven, afzuigkap en koelkast, bijkeuken.

De woning wordt verwarmd door middel van een centrale verwarmingsinstallatie met een Nefit combiketel (2017) welke tevens de warmwatervoorziening regelt.

Bedrijfsgebouwen
Vrijstaande voormalige varkensstal gebouwd in 1965 met een oppervlakte circa 360 m2 (40,00 m x 9,00 m). De stal is gebouwd op een geheid fundering met gevels van spouwmuren waarboven aan zadeldak waaronder houten spanten en gordingen, geïsoleerd en gedekt met asbestcementgolfplaten. De vloer is van beton, de kozijnen van beton voorzien van enkele beglazing. De stal is toegankelijk door middel van openslaande deuren en 2 x kanteldeur, vrije doorrijhoogte circa 2,20 m. De stal is momenteel ingedeeld als garage, werkplaats en ten behoeve van opslag.

Vrijstaande strotas gebouwd in circa 1985 met een oppervlakte van circa 56 m2 (4,00 m x 14,00 m). Het gebouw is gebouwd op staal met gevels van hout waarboven een zadeldak gedekt met asbestvrije golfplaten. De vloer is van beton, de kozijnen van hout voorzien van glas. Het gebouw is toegankelijk middels een open front alsmede een loopdeur. Een klein deel is in gebruik als fietsenstalling.

Vrijstaande schuur gebouwd in circa 1985 met een oppervlakte van circa 84 m2 (7,00 m x 12,00 m), De schuur is gebouwd op staal met gevels van hout waarboven een zadeldak gedekt met asbestcementgolfplaten. De vloer is van beton, de kozijnen van hout voorzien van enkel glas. De schuur is toegankelijk door middel van een schuifdeur en loopdeur. De schuur is geheel ingericht als paardenstalling. Er zijn drie paardenboxen aanwezig.

Vrijstaande voormalige koeienstal gebouwd in circa 1920 met een oppervlakte van circa 77 m2 (9,00 m x 8,50 m). De stal is gebouwd op staal met gevels van steensmuren waarboven een zadeldak gedekt met pannen. De vloer is van beton. De stal is toegankelijk door middel van een loopdeur.

Vrijstaande voormalige pinkenstal gebouwd in circa 1978 met een oppervlakte van circa 90 m2 (15,00 m x 6,00 m). De stal is gebouwd op staal met gevels van beton (1 m) waarboven hout met daarboven een zadeldak gedekt met asbestcementgolfplaten. De vloer is van beton. De stal is toegankelijk door middel van een loopdeur.

Erfverharding
De erfverharding bestaat uit klinkers en beton.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 649.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Bungalow Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1965 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 110 m² Perceeloppervlakte 34569 m² Externe bergruimte 667 m² Inhoud 300 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag Buitenruimte Tuin Tuin rondom Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Aarlanderveen Sectie C Perceelnummer 5215 Oppervlakte 18365 m² Kadastrale gegevens Gemeente Aarlanderveen Sectie C Perceelnummer 5216 Oppervlakte 16204 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.