Terug naar de resultaten
Verkocht
Iepenlaan Nabij 10 in De Kwakel 1424 PA

Iepenlaan nabij 10

1424 PA De Kwakel
Vraagprijs € 375.000,- k.k.
088-4111888

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Algemene informatie & indeling

WLTM biedt u deze prachtig gelegen bouwkavel aan op circa 1.225 m2 grond. De kavel ligt op een uitstekende locatie nabij de dorpskern van De Kwakel en gelegen in het agrarisch gebied.
De kavel ligt op een uitstekende locatie nabij de dorpskern...
Lees meer

Omschrijving

Algemene informatie & indeling

WLTM biedt u deze prachtig gelegen bouwkavel aan op circa 1.225 m2 grond. De kavel ligt op een uitstekende locatie nabij de dorpskern van De Kwakel en gelegen in het agrarisch gebied.
De kavel ligt op een uitstekende locatie nabij de dorpskern van De Kwakel tussen Uithoorn, Amstelveen en Aalsmeer en ligt nabij het nieuwe park ‘Het Vrije Noortveen’ en nabij de sporthal Amstelhof. Met een uitstekende ontsluiting.

Plan Iepenlaan
De gemeente Uithoorn heeft het verouderde glastuinbouwgebied ‘de Iepenlaan’ grotendeels gesaneerd.
Dit betekent dat er aan de zuidzijde van de Iepenlaan een park ontwikkeld is. Dit park maakt deel uit van een groenstrook gelegen tussen de Poelweg en de Noordammerweg. Momenteel wordt de Iepenlaan getransformeerd van een verrommeld glastuinbouwgebied tot een toplocatie met schitterende woonvilla’s

Iepenlaan 12
Naast de woning Iepenlaan 10 ligt een riante bouwkavel, groot circa 1.225 m2. Op deze locatie kan een vrijstaande woning worden gerealiseerd. De woning zal in de lintbebouwing opgenomen worden. Het perceel is circa 24,50 meter breed en circa 50 meter diep.
Conform het bestemmingsplan zijn er veel mogelijkheden op dit perceel. U kunt een riante woning realiseren met veel inhoud. Voor de woning is toegestaan 1.000 m3 en voor het bijgebouw 300 m3. De goothoogte zal maximaal 5 meter bedragen en de nokhoogte maximaal 9 meter.

Weidekavel
Er bestaat de mogelijkheid extra grond aan te kopen achter de bouwkavel. Dit perceel krijgt de bestemming ‘weidekavel’ en is groot circa 725 m2. De uitgifte van dit perceel gaat via de gemeente Uithoorn.

Bestemmingsplan
De bepalingen van het bestemmingsplan kunt u opvragen bij de gemeente Uithoorn (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling). Het bestemmingsplan is vastgesteld (zomer 2015) en heeft als bestemming Wonen.

Bepalingen

- De bestaande brug op de kavel wordt van de toekomstige eigenaar. Er zal geen recht van weg gelden over deze brug (een erfdienstbaarheid is niet van toepassing). Wel zal de huidige eigenaar een tijdelijk recht van weg over de brug hebben tot het moment van het realiseren van een eigen brug/dam.

- Een afscheiding dient op eigen terrein gerealiseerd te worden.

- De voorgevel zal, in afwijking met het bestemmingsplan, in lijn moeten zijn met de huidige woning Iepenlaan 10. Aan de voorzijde kan er 9 meter breed bebouwd worden, naar achteren 12 meter breed.

- Een glasvezelkabel is aanwezig en wordt onder meer gebruikt door Iepenlaan 10. Deze kabel zal gerespecteerd moeten worden en zonodig in onderling overleg met de eigenaar van Iepenlaan 10 en Caiway omgelegd kunnen worden.

- Op de bovengenoemde percelen is een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5, lid 3 onder B van de Belemmerringen wet Privaatrecht op een gedeelte van het perceel gevestigd ten behoeve van een rioolaansluiting. Ofwel er is een riolering (met put) aanwezig en die loopt parallel aan de weg naar onder meer Iepenlaan 10. De put is gevestigd op het perceel van Iepenlaan 10. Op deze put komen de aansluitingen van Iepenlaan 12 en 14. Dit wordt notarieel middels een erfdienstbaarheid vastgelegd in de akte van levering.

- Bij heiwerkzaamheden dienen de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen worden voor aangrenzende bebouwing.

- De kopende partij draagt zelf zorg voor de nutsvoorzieningen.

- De notaris die het transport verzorgt zal zijn Signum Notarissen te Aalsmeer.
?
Algemene informatie

Bouwrijp
Het terrein is om reden van transport bij de notaris nog niet bouwrijp bij aanvang van de bouw. De koper dient zelf zorg te dragen voor de aanleg van nutsvoorzieningen.

Parkeren op eigen erf
Er wordt geparkeerd op eigen terrein. Daartoe dient ruimte aanwezig te zijn en te blijven.

Schone grond
De grond is milieutechnisch geschikt voor woningbouw.
Aanvullingen dienen eveneens te geschieden met schone grond.

Uiterlijke verschijningsvorm
Naast de vereiste landschappelijke inpassing en afstemming op de omgeving zijn de normale welstandsvereisten van toepassing (zie de gemeentelijke welstandsnota).

Eisen
Wij adviseren de woningen te laten voldoen aan de eisen van:
- Duurzaam Bouwen;
- Politiekeurmerk Veilig Wonen;
- Levensloopbestendig bouwen.

Hoofdelementen koopovereenkomst

Overdracht/betaling koopsom
Betaling van de koopsom geschiedt ten tijde van de overdracht. De kosten van overdracht komen
voor rekening van de koper.

Ondermaat/overmaat
Het perceel is door het kadaster ingemeten. De oppervlakte is 1.225 m2.

Waarborgsom/bankgarantie
Conform het in de koopovereenkomst bepaalde dient een bedrag ter grootte van 10% van de
koopsom bij de notaris te worden gestort. Ook kan een bankgarantie voor dat bedrag worden
afgegeven.

Verplichte bestemming
Op het perceel dient een woning voor eigen bewoning te worden gebouwd. De mogelijkheid voor bedrijfsactiviteiten aan huis te realiseren is aanwezig. De stedenbouwkundige eisen zullen hiervoor worden bepaald in het op te stellen bestemmingsplan voor deze bouwlocatie. Het resterende gedeelte dient als siertuin te worden ingericht.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 375.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 1225 m² Kadasteroppervlakte 1225 m² Kadastrale gegevens Gemeente Uithoorn Sectie A Perceelnummer 2495 Oppervlakte 305 m² Kadastrale gegevens Gemeente Uithoorn Sectie A Perceelnummer 2497 Oppervlakte 225 m² Kadastrale gegevens Gemeente Uithoorn Sectie A Perceelnummer 2498 Oppervlakte 660 m² Kadastrale gegevens Gemeente Uithoorn Sectie A Perceelnummer 2501 Oppervlakte 35 m²

Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.