Terug naar de resultaten
Verkocht
Hoge Noordweg 18 A in Naaldwijk 2671 DZ

Hoge Noordweg 18 A

2671 DZ Naaldwijk
Prijs op aanvraag
088-4111888

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1982 Woonoppervlakte 170 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

CARAVANSTALLING/DIERENPENSION MET VRIJSTAANDE WONING TE NAALDWIJK

Fraai gesitueerde vrijstaande woning met bedrijfsgebouwen geschikt voor diverse doeleinden gelegen op een perceel van 0.69.70 ha.

Woonhuis
Vrijstaande woning gebouwd in 1982. De woonoppervlakte bedraagt...
Lees meer

Omschrijving

CARAVANSTALLING/DIERENPENSION MET VRIJSTAANDE WONING TE NAALDWIJK

Fraai gesitueerde vrijstaande woning met bedrijfsgebouwen geschikt voor diverse doeleinden gelegen op een perceel van 0.69.70 ha.

Woonhuis
Vrijstaande woning gebouwd in 1982. De woonoppervlakte bedraagt circa 170 m2. De woning is opgetrokken in steensmuren met spouw waarboven een geïsoleerd zadeldak gedekt met pannen. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing (tussentijds deels vernieuwd).

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een 2de ingang met toegang tot de aangebouwde winkelruimte (circa 36 m2). Opgetrokken in steen met spouw met daarboven een plat dak gedekt met bitumeuze dakbedekking (zomer 2013) en voorzien van betonvloer met vloerverwarming en opslagruimte.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een aangebouwde fietsenberging (circa 19 m2) voorzien van betonvloer, alsmede een hobbykas.

Rondom de woning is een fraaie siertuin gesitueerd met verhoogd omheind terras op het zuidwesten en terassen aan het water.

Bedrijfsgebouwen
1. Achter de woning staat een schuur/loods met een oppervlakte van 20,00 m x 30,00 m, totaal circa 600 m2 (onderverdeeld in 3 loodsen). De schuur is opgetrokken in stenen borstwering waarboven damwandprofielplaten en zadeldak gedekt met damwandprofielplaten. De schuur is toegankelijk middels drie dubbele houten schuifdeuren en een entree met voorportaal met ingebouwd toilet. De vloer is van betontegels. Goothoogte circa 3,00 m en nokhoogte circa 5,00 m.

2. Hooiberg met zolder met een oppervlakte van circa 55 m2. Opgetrokken in houten gevels met 5 roeden waarboven een tentdak gedekt met riet. Deels in gebruik als hondentrimsalon en deels als kattenpension. Voorzien van Nefit combiketel, bouwjaar 2013.

3. Voor op het erf staat een voormalige veestalling met een oppervlakte van circa 9,40 m x 31,00 m, totaal circa 290 m2. De stalling is opgetrokken in steensmuren waarboven een met hout onderschoten zadeldak gedekt met pannen (bouwjaar 1911). De stal is toegankelijk middels een halfautomatische roldeur en houten dubbele deuren in de kopgevels en is voorzien van een betonvloer. Goothogte circa 2,75 m, nokhoogte circa 6,50 m.

4. Tussenbouw tussen stal en loods met een oppervlakte van circa 6,00 m x 13,00 m, totaal circa 78 m2. Opgetrokken deels in hout en gedekt met damwandprofielplaten, voorzien van betonklinkervloer.

5. Loods met een oppervlakte van 15,00 m x 18,00 m, totaal circa 270 m2. Opgetrokken met stenen borstwering met daarboven damwandprofielplaten. Gedekt met damwandprofielplaten en voorzien van een betontegelvloer. Goothoogte circa 3,10 m, nokhoogte circa 5,00 m.
Aanbouw met een oppervlakte van circa 15,00 m x 13,25 m, totaal circa 200 m2. Opgetrokken met damwandpofielplaten en voorzien van betontegelvloer.

6. Hoofdschuur met een oppervlakte van circa 40,00 m x 14,00 m, totaal circa 560 m2 met een aangebouwd afdak van circa 84 m2. Opgetrokken op gemetselde voet met damwandprofielplaten gevels waarboven een zadeldak gedekt met asbestcemengolfplaten. De schuur is grotendeels bezolderd met een lift om vouwwagens te stallen. De schuur is toegankelijk met een hoge dubbele schuifdeur in de kopgevel en drie dubbele schuifdeuren in de zijgevel.

7. Voormalige kalverenstal, bouwjaar 1980, met een oppervlakte van circa 40,00 m x 20,00 m, totaal circa 800 m2. Opgetrokken met wallboardgevels waarboven een zadeldak gedekt met asbestcementgolfplaten, geisoleerd aan de binnenzijde. Ingericht met 2 x 13 hondenhokken (verwarmd) met aangebouwde en afgescheiden uitloopruimte. Tevens voorzien van 6 paardenboxen. Voor het overige is de schuur in gebruik als berging van auto’s, vouwwagens e.d., voorzien van betonvloer. Goothoogte circa 2,30 m, nokhoogte circa 5,90 m.
Aan voorzijde aangebouwde opslag voor hooi en stro, opgetrokken met damwandprofielplaten.

Overige voorzieningen
• Grotendeels voorzien van beschoeiing.
• Overwegend betonklinker erfverharding.
• Ruime toegangsdam met halfautomatisch bedienbaar sierhekwerk.
• Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
• Nabij de woning is een ondergrondse septictank aanwezig, welke thans niet meer in gebruik is, verder is onder een van de loodsen nog een voormalige giertank aanwezig, welke eveneens niet meer in gebruik is.
• De gebruikelijke nutsvoorzieningen zijn aanwezig. Voor wat betreft de gasvoorziening wordt gebruik gemaakt van een lpg-tank (Primagaz-huurtank).

Ontsluiting
Centraal gelegen in het Westland tussen Naaldwijk en De Lier, op korte afstand van toegangswegen naar veilingroute A4 en A20.

Bestemming
Op de locatie is van toepassing het bestemmingsplan Glastuinbouwgebied Westland van de gemeente Westland (zie bijgaande verbeelding en regels). Hierin heeft het object de bestemming ‘bedrijf’ (bedrijven toegestaan tot maximaal categorie 2), alsmede voor een caravanstalling met ondergeschikte werkplaats en deels de bestemming ‘maatschappelijk’ waarbij een dierenasiel/-pension is toegestaan. Zie voor meer informatie www.ruimtelijkeplannen.nl of informeer bij de gemeente.
Overdracht Status Verkocht Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Landhuis Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1982 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water en aan rustige weg Indeling Woonoppervlakte 170 m² Perceeloppervlakte 6970 m² Overige inpandige ruimte 55 m² Externe bergruimte 3118 m² Inhoud 735 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Warmwater Geiser eigendom Verwarming C.v.-ketel C.V.-Ketel Gasketel, eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin Hoofdtuin Voortuin Oppervlakte hoofdtuin 330 m² (0.11 m bij 0.3 m) Ligging hoofdtuin Zuid Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats, garagebox, voor 20 auto(s). Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Tv kabel, buitenzonwering Kadastrale gegevens Gemeente Naaldwijk Sectie C Perceelnummer 1914 Oppervlakte 6970 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.