WLTM Coöperatie U.A.

Hoefweg 205 B
2665 LB Bleiswijk
Tel: 088-4111888
info@wltm.nl
IJweg 1362, 2152 NA Nieuw-Vennep Vraagprijs € 825.000,- k.k.
IJweg 1362 in Nieuw-Vennep 2152 NA

Omschrijving

Omschrijving
WLTM biedt u te koop aan de stolpboerderij genaamd ‘DE KNAP’ aan de IJweg 1362 te Nieuw-Vennep / Hoofddorp.

Ligging
Gunstig gelegen in Park 21 in de nabijheid van de Toolenburgerplas en nabij de uitvalswegen Drie Merenweg / Nieuwe Bennebroekerweg.

Woonhuis
De stolpboerderij is sinds 1956 niet meer bewoond maar wel in gebruik als opslag.
Een groot bouwvlak van ruim 19 meter x 27 meter.
Diverse mogelijkheden qua bestemming.
Geen publiekelijk rechterlijke beperkingen.
Privaat rechterlijke beperkingen: er is een recht van overpad over het erf voor de achtergelegen akkerbouwgronden.

Verkaveling en ontsluiting
Rechtstreeks naar de openbare weg.

Bestemming
Op de locatie perceel 581 is van toepassing het bestemmingsplan Nieuw-Vennep Park21 deelgebied 1 van de gemeente Haarlemmermeer d.d. 4 oktober 2012
aangewezen bestemming van de locatie:
- enkelbestemming Wonen
- enkelbestemming Tuin
- bouwvlak
- bouwaanduiding vrijstaand
- maatvoering: maximum bouwhoogte 10 m, maximum goothoogte 3 m
Zie verder de aan deze brochure gehechte verbeelding en regels.

Op de locatie perceel 4222 is van toepassing het bestemmingsplan Buitengebied Midden van de gemeente Haarlemmermeer d.d. 4 juli 2013
aangewezen bestemming van de locatie:
- enkelbestemming Agrarisch

Haarlemmermeer werkt aan PARK21
Een groeiend park voor iedereen.
PARK21 is een groeiend park voor iedereen en ligt tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Het park heeft een grootte van 1.000 hectare. PARK21 zorgt straks voor meer groen, ruimte voor sport, recreatie en ontspanning.
PARK21 vertelt het verhaal van de polder, van Holland. Daarbij staan de Hollandse cultuur en landschap centraal. De basis voor PARK21 is het polderland met de kenmerkende lange bomenrijen en de boerenerven.
Samen creëren
De betrokken publieke partijen kunnen en willen PARK21 niet alleen realiseren. Zij hebben hierbij de samenleving hard nodig. De gemeente heeft het eerste gebied van PARK21 aangelegd als aanzet voor verdere ontwikkelingen. Nu zijn anderen aan de beurt om het park verder vorm te geven. De rol van de gemeente verandert dan ook. De gemeente probeert ontwikkelingen te begeleiden en de juiste mensen aan elkaar te verbinden om de uitvoering mogelijk te maken.
Ondernemers groot of klein, investeerders, verenigingen, stichtingen, scholen, iedereen kan het park vormgeven. Bent u geïnspireerd door de mogelijkheden die PARK21 biedt en ziet u mogelijkheden om bij te dragen aan het verhaal van PARK21? Dan zijn hier uw kansen om dit project, boerderij De KNAP, een eigen gezicht te geven in een nieuwe inspirerende omgeving.

PARK21 ligt centraal in de polder én in de randstad, en is uitstekend ontsloten. Zowel voor mensen uit de directe omgeving als voor regionale, nationale en zelfs internationale bezoekers. Via de rijkswegen A4 (verbinding tussen Amsterdam - Schiphol - Leiden - Den Haag - Rotterdam) en A9 (Amsterdam - Hoofddorp - Haarlem - Den Helder) is het park voor automobilisten eenvoudig te bereiken. Met station Hoofddorp heeft PARK21 een intercityverbinding met Amsterdam - Schiphol - Leiden - Den Haag - Rotterdam. Luchthaven Schiphol ligt op een steenworp afstand.

In dit fraaie park in ontwikkeling ligt boerderij de KNAP.
Voor u een uitdaging om hier iets moois te realiseren.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 825.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Woonboerderij Type woning Vrijstaande woning Bouwperiode 1906-1930 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 513 m² Perceeloppervlakte 11640 m² Inhoud 3000 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Buitenruimte Tuin Tuin rondom Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Slecht tot matig Onderhoud buiten Slecht tot matig Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Haarlemmermeer Sectie AE Perceelnummer 581 Oppervlakte 9955 m² Kadastrale gegevens Gemeente Haarlemmermeer Sectie AE Perceelnummer 4222 Oppervlakte 1685 m²