Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
(Kavel 6) Oude Leedeweg Nabij 189 in Pijnacker 2641 SE

(kavel 6) Oude Leedeweg nabij 189

2641 SE Pijnacker
Vraagprijs € 410.000,- v.o.n.
088-4111888

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

BENT U OP ZOEK NAAR EEN PRACHTIGE LOCATIE WAAR U UW DROOMVILLA KUNT REALISEREN? HARTJE RANDSTAD WERKELIJK VRIJ WONEN!

Vrij gelegen aan de rand van de “Ackerdijkse Plassen” en nabij de “Groenblauwe Slinger” biedt WLTM u de mogelijkheid om op een prachtige locatie nabij Pijnacker en Delft...
Lees meer

Omschrijving

BENT U OP ZOEK NAAR EEN PRACHTIGE LOCATIE WAAR U UW DROOMVILLA KUNT REALISEREN? HARTJE RANDSTAD WERKELIJK VRIJ WONEN!

Vrij gelegen aan de rand van de “Ackerdijkse Plassen” en nabij de “Groenblauwe Slinger” biedt WLTM u de mogelijkheid om op een prachtige locatie nabij Pijnacker en Delft uw eigen vrijstaande woonhuis te realiseren. Op deze fraai gelegen woonlocatie bieden wij u royale percelen aan, ieder ter grootte van circa 1.000 m². Het bestemmingsplan laat de bouw van royale villa’s toe, met een inhoud van maximaal circa 750 m³!

De Groenblauwe Slinger is een initiatief van de provincie Zuid-Holland gericht op het in stand houden van doorlopende natuur- en recreatiegebieden in de open ruimte tussen de steden Den Haag en Rotterdam. De zone tussen Berkel-Pijnacker, Delft en Midden-Delfland maakt daar onderdeel van uit.

De locatie ligt nabij deze Groenzone, waarmee de vrije ligging van uw woning naar de toekomst toe is gegarandeerd. Dit in combinatie met de relatief korte afstand tot de omliggende steden als Rotterdam, Delft en Den Haag, met al hun stedelijke gemakken, maakt deze woonplek extra uniek. Landelijk en vrij wonen met stedelijke voordelen binnen handbereik!

De daadwerkelijke kavelgrootte en ligging van kavelgrenzen worden in overleg met de koper bepaald. Binnen zekere grenzen is het mogelijk groottes en grensliggingen aan te passen. De kavelkoper kan indien gewenst extra grond kopen uit de naastgelegen weiland. Maximale flexibiliteit derhalve, zodat uw bouwplan letterlijk de ruimte krijgt die daarvoor nodig is! Het perceel krijgen toegang tot de openbare weg via een insteekweg, waarvan alle eigenaren van de aan de betreffende insteekweg gelegen kavels gezamenlijk eigenaar zullen worden. De insteeklaan wordt door en voor rekening van de verkoper aangelegd.

De kavel wordt tevens geleverd met de leidingen voor de leveranties van water, elektra, telefoon en riool tot de grens van de bouwkavel.

Deze kavels wordt “vrij op naam” verkocht, hetgeen betekent dat de verkoper een belangrijk deel van de kosten draagt die doorgaans voor rekening van de koper komen. Dit heeft betrekking op de aan de fiscus af te dragen BTW, de kosten voor de notaris die verband houden met de eigendomsoverdracht, de kosten van de kadastrale registratie, alsmede die voor het bepalen van de exacte grenzen; de inmeting door het Kadaster.

Raadpleeg de brochure voor een schets van de hoofdlijnen van een van de fraaiste woonstekken in de Randstad! Aarzelt u niet ter plekke de sfeer te gaan proeven!
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 410.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 1000 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring