Terug naar de resultaten
Verkocht
Onderweg (Kavel B) in Pijnacker 2641 NZ

Onderweg (kavel B)

2641 NZ Pijnacker
Koopsom € 410.000,- k.k.
088-4111888

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

KAVEL A VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
KAVEL B VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
KAVEL C VERKOCHT
KAVEL D VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
KAVEL E VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
KAVEL F VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Bent u op zoek naar een prachtige locatie waar u uw droomvilla kunt...
Lees meer

Omschrijving

KAVEL A VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
KAVEL B VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
KAVEL C VERKOCHT
KAVEL D VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
KAVEL E VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
KAVEL F VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Bent u op zoek naar een prachtige locatie waar u uw droomvilla kunt realiseren?
Vrij gelegen en aan de rand van de in ontwikkeling zijnde “Groenblauwe Slinger” bieden wij u de mogelijkheid om op een prachtige locatie nabij Pijnacker en Delft uw eigen woonhuis te ontwikkelen en realiseren. Op basis van de regeling “Ruimte voor Ruimte” van de provincie Zuid- Holland werd de bebouwing met vrijstaande villa’s mogelijk op deze kleinschalige nieuwbouwlocatie.

Wij bieden u zeer royale percelen aan variërend in grootte van circa 1.700 tot 3.700 m² grond voor de realisatie van een vrijstaande woning met een inhoud van 750 m³.

De Groenblauwe Slinger is een initiatief van de provincie Zuid-Holland om doorlopende natuur- en recreatiegebieden in stand te houden in de open ruimte tussen de steden rond Den Haag en Rotterdam. De zone tussen Berkel-Pijnacker, Delft en Midden-Delfland maakt daar onderdeel vanuit. De te realiseren woningen grenzen direct aan deze Groenzone, waarmee de vrije ligging van uw woning naar de toekomst toe gegarandeerd is. Dit in combinatie met de relatief korte afstand tot de omliggende steden als Rotterdam, Delft en Den Haag, met al hun voorzieningen, maakt deze locatie extra uniek. Landelijk en vrij wonen met stedelijke voordelen binnen handbereik!

Waar vindt u dat nog? De kans om het ene moment in uw tuin te luisteren naar de weidevogels en de mogelijkheid om 10 minuten later van uw drankje te genieten op een terras in hartje van Delft. De nabije omgeving zal u nooit vervelen. Een wandeling door het natuurgebied de Ackerdijkse Plassen, even “het dorp in” om te winkelen in het gezellige Pijnacker, de hectiek van Rotterdam ervaren en u daarna weer onderdompelen in de rust van uw thuisbasis! Dat zijn zomaar wat kansen die uw nieuwe stek u biedt!

De bouwlocatie is gelegen in het gebied Oude Leede, een kleinschalige woonconcentratie. De provincie Zuid-Holland heeft de buurtschap een belangrijke rol toegedacht. Oude Leede krijgt een belangrijke functie als groene oase tussen de oprukkende verstedelijking. Het behoud en de stimulering van het open karakter is daarbij een uitgangspunt. Door diverse maatregelen wordt dit bevorderd. Een van de instrumenten is de toepassing van de provinciale regeling “ruimte voor ruimte” waarbij de bouw van vrijstaande villa’s in een groene setting mogelijk wordt gemaakt in ruil voor de sloop van kassen en schuren. Het gebied Oude Leede is ingedeeld in 3
deelgebieden, met ieder een eigen plan van aanpak. In het nabij gelegen deelgebied “Ruyven Zuidpolder Delfgauw” wordt gewerkt aan de totstandkoming van een groot natuurgebied met recreatieve functies. Deelgebied “Bergboezem Ackerdijkse Plassen”, waarbinnen de bouwlocatie is gelegen, vormt de centrale as van de Groenblauwe Slinger en moet de Groenzone gaan verbinden met het gebied Midden-Delfland. De Bergboezem zal in het open gebied, naast ruimte voor waterberging en natuurgebied, gelegenheid bieden voor wandelen en agrarisch gebruik.

Het substantieel vergroten van de recreatieve mogelijkheden en de verdere ontwikkeling van de aanwezige natuurwaarden zullen speerpunten vormen voor de ontwikkelingen rond uw woonlocatie. Uw fraaie woonomgeving zal zich de komende jaren in positieve zin doorontwikkelen! U plukt daarvan niet alleen de dagelijkse vruchten maar verwacht mag worden dat dit ook positieve effecten zal hebben op de waarde(ontwikkeling) van uw bezit!

Kadastrale informatie:
Na de inmeting van de bouwpercelen door het Kadaster zullen de kadastrale perceelnummers worden vernummerd en zullen alle kavels een eigen perceelaanduiding en -grootte verkrijgen. De percelen zullen een toegang krijgen tot de openbare weg via twee insteekwegen, waarvan alle eigenaren van de aan de betreffende insteekweg gelegen kavels gezamenlijk eigenaar zullen worden. De insteekwegen worden door de verkoper aangelegd. De verkoper neemt eveneens de kosten van de inmeting van de percelen voor zijn rekening, evenals de kosten van de notariële levering.

Bestemmingsplaninformatie:
Het object is opgenomen in het bestemmingsplan Lint Oude Leede van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Op de locatie is bebouwing met zes vrijstaande villa’s mogelijk gemaakt.

Nutsvoorzieningen:
De kavel wordt geleverd met de leidingen voor de leveranties van gas, water, elektra en riool tot de grens van de bouwkavel.

Nog uit te voeren acties door koper:
Teneinde de woning conform uw wensen te realiseren zult u nog een aantal stappen doorlopen. De woning van uw dromen laat u uitwerken in een concreet bouwplan dat nog getoetst moet worden aan de redelijke eisen van welstand. Vervolgens dient u nog de normale bouwvergunningsprocedure te doorlopen. Na het opstellen van het bestek en de aanbesteding bij een of meerdere aannemers kunt u uw nieuwe woonstek realiseren! U bent volledig vrij in de keuze van de bouwondernemer!

Bodemonderzoek
De kavels worden afgeleverd met daarbij de verplicht uit te voeren bodemonderzoeken. Deze zijn reeds door de verkoper verzorgd, die u een perceel levert met een verklaring dat de bouwkavel milieutechnisch geschikt is voor bebouwing met een woonhuis.

Hypotheek
Indien u een hypotheek wilt laten vestigen op uw nieuwe bezit, dan komen de kosten van de notaris en het Kadaster voor uw rekening voor die onderdelen die daarmee verband houden (onder meer de kosten van een hypotheekakte en bijkomende stukken, afsluitprovisie, eventuele taxatiekosten en de kosten van de verplichte inschrijving van de hypotheek bij het Kadaster). De voor de realisatie van uw bouwplan te maken andere kosten komen vanzelfsprekend ook voor eigen rekening. Denk daarbij aan de kosten voor het realiseren van een aansluiting op de nutsvoorzieningen vanaf de kavelrand, waaronder de plaatsingskosten en die voor het op naam zetten van de nieuwe meters, door de gemeente berekende legeskosten voor de verstrekking van de door u aan te vragen vergunningen.

Vraagprijzen
Uw bouwkavel wordt een maatwerkproduct. De exacte prijs is dan ook onder meer afhankelijk van de door u gewenste kavelgrootte. Uitgaande van de huidige verkaveling starten de verkoopprijzen bij circa € 410.000,-- kosten koper. Daarbij wordt er voor de "kosten koper" vanuit gegaan dat, naast de overige gebruikelijke kosten koper, 6% overdrachtsbelasting bij de koper in rekening zal worden gebracht. Een onverhoopt fiscaal nadeel als 21 % btw in rekening zou moeten worden gebracht, komt voor rekening van de verkoper.

Beschikbaarheid kavels:
KAVEL A circa 1.733 m2 vraagprijs € 440.000,00 k.k. verkocht onder voorbehoud
KAVEL B circa 1.733 m2 vraagprijs € 410.000,00 k.k. verkocht onder voorbehoud
KAVEL C circa 1.733 m2 vraagprijs € 430.000,00 k.k. verkocht
KAVEL D circa 2.122 m2 vraagprijs € 420.000,00 k.k. verkocht onder voorbehoud
KAVEL E circa 2.122 m2 vraagprijs € 420.000,00 k.k. verkocht onder voorbehoud
KAVEL F circa 3.777 m2 vraagprijs € 450.000,00 k.k. verkocht onder voorbehoud
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 410.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 1733 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.