Terug naar de resultaten
Verkocht
Boomweg 13B - Kavel B in Rockanje 3235 NG

Boomweg 13b - kavel B

3235 NG Rockanje
Vraagprijs € 295.000,- k.k.
088-4111888

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Vrij wonen! Ruimte en vrijheid in overvloed!

Bent u op zoek naar een prachtige locatie waar u uw droomvilla kunt realiseren? Incidenteel komen van die plekken beschikbaar om verwonderd door te raken. Dit is er zo een!

Voorne-Putten: duinen, strand, bos, ruimte, rust!...
Lees meer

Omschrijving

Vrij wonen! Ruimte en vrijheid in overvloed!

Bent u op zoek naar een prachtige locatie waar u uw droomvilla kunt realiseren? Incidenteel komen van die plekken beschikbaar om verwonderd door te raken. Dit is er zo een!

Voorne-Putten: duinen, strand, bos, ruimte, rust!
Vrij gelegen in het groene buitengebied van Voorne-Putten wordt u de mogelijkheid geboden om op een prachtige locatie nabij de kern van Rockanje uw vrijstaande woonhuis te realiseren.

Niet zomaar vrijstaand wonen! Als u dat wenst, bieden zowel het bestemmingsplan als de bouwkavel u letterlijk volop ruimte! De regels laten de bouw van een zeer royale villa toe; anders dan het beperkte bouwvolume dat veelal elders wordt toegestaan, is hier grootschalig woongenot mogelijk! Naast de verwerving van de bouwkavel is het mogelijk uw thuisbasis verder te vergroten met aangrenzend gelegen extra grond die bijgekocht kan worden.

Fraaie ligging: natuur, ontspanning, voorzieningen!
Deze locatie ligt op korte afstand van natuurgebied “De Strijpse Wetering”, het Natura 2000-gebied “Voorne’s Duin” en het strand. Wandelen, fietsen, paardrijden, golfen, tennissen, watersporten; uw toekomstige woonlocatie ligt middenin het gebied waar anderen van heinde en verre naartoe trekken om zich te ontspannen. U hoeft daarvoor alleen uw erf te verlaten! Na terugkeer rust u uit op uw eigen terras; u geniet van kilometers vrij uitzicht; een van de kernkwaliteiten van de plek! Dit in combinatie met de relatief korte afstand tot het watersportstadje Hellevoetsluis, het gezellige winkelhart van vestingstad Brielle en het bruisende centrum van Rotterdam maakt deze woonplek extra uniek. Voor jong en oud. Landelijk en vrij wonen, met de stedelijke voordelen binnen handbereik!

Zeer royale bouwkavel!
De daadwerkelijke kavelgrootte en ligging van kavelgrenzen worden in overleg met de koper bepaald. Binnen zekere grenzen is het mogelijk kavelgrootte en grensligging aan de zuidoostzijde aan te passen. Voor € 295.000,00 kosten koper beschikt u reeds over een royale bouwkavel van 2.000 m2! Echter voor slechts € 10,-- per m2 kunt u de kavel een paar honderd tot wel duizenden vierkante meters groter maken! Maximale flexibiliteit derhalve, zodat uw bouwplan letterlijk de ruimte krijgt die daarvoor nodig is! Na de inmeting van het perceel door het Kadaster zullen de kadastrale perceelsnummers worden vernummerd en zal de kavel een eigen perceelsaanduiding en –grootte verkrijgen.

Ruime bouwmogelijkheden!
De bouwlocatie is opgenomen in het bestemmingsplan “Sanering glastuinbouw Boomweg 13b Rockanje” van de gemeente Westvoorne. De bestemming laat ter plaatse de bouw van een vrijstaande villa toe, met een bebouwde oppervlakte van maximaal 300 m2. Door de maximale goothoogte van 4,0 meter en nokhoogte van 10,0 meter zijn ook grotere bouwvolumes mogelijk! U ziet dat terug in het gebied, waar de ene koper een woning realiseert met een inhoud van 750 m3 en anderen 1.800 m3 of meer laten bouwen. Informeer bij de gemeente Westvoorne en raadpleeg het bestemmingsplan via onze website!

De strook grond langs de watergang moet toegankelijk worden gehouden als schouwstrook. Als het achtergelegen akkerbouwland niet wordt verkocht aan de kopers van de bouwkavels, zal ter plaatse een overpad worden geprojecteerd ten behoeve van de ontsluiting van het akkerbouwland naar de Boomweg.

Raadpleeg de brochure voor meer informatie.
Laat u inspireren; wij tonen u graag de kwaliteiten ter plekke!
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 295.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting onder ontbindende voorwaarden (Groninger Akte) Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 5300 m² Kadasteroppervlakte 5505 m² Kadastrale gegevens Gemeente Westvoorne Sectie B Perceelnummer 1653 Oppervlakte 5505 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.