Terug naar de resultaten
Verkocht
Lodderlandsedijk 42 Nabij in Rockanje 3235 KK

Lodderlandsedijk 42 nabij

3235 KK Rockanje
Vraagprijs € 259.000,- k.k.
088-4111888

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

RUST, RUIMTE, ROYAAL WONEN!

U zult niet snel een bouwkavel vinden waar u zo vrij kunt wonen en een zodanig bouwvolume is toegestaan dat de realisatie van een kapitale villa mogelijk is!

In het fraaie groene buitengebied van Westvoorne treft u deze stek aan,...
Lees meer

Omschrijving

RUST, RUIMTE, ROYAAL WONEN!

U zult niet snel een bouwkavel vinden waar u zo vrij kunt wonen en een zodanig bouwvolume is toegestaan dat de realisatie van een kapitale villa mogelijk is!

In het fraaie groene buitengebied van Westvoorne treft u deze stek aan, met aan voor- en achterzijde een riant uitzicht. Het bestemmingsplan laat een ongebruikelijk royaal bebouwde oppervlakte van 300 m2 toe! In combinatie met de maximaal toegestane goot- en nokhoogte zou zelfs een woning met meer dan 2.000 m3 inhoud haalbaar zijn. Maar ook het elders gebruikelijke bouwvolume van bijvoorbeeld 900 m3 in combinatie met een royale schuurruimte van bijvoorbeeld 150 m2 kan op deze plek een aantrekkelijk woonmilieu opleveren. Bijna 1.1.00 m2 kavelgrootte biedt u letterlijk de ruimte aan uw bouwplannen!

De kavel is zeer nabij de kern van Tinte gelegen. Vrij wonen, maar niet in the middle of nowhere! Op korte afstand van Rockanje en Oostvoorne, maar ook van de winkels en terrasjes van de sfeervolle vestingsteden Brielle en Hellevoetsluis. De kust is nabij; fietsen naar het strand en de duinen, paardrijden, watersporten op het Haringvliet of Brielse Meer; deze woonomgeving trekt van heinde en verre toeristen vanwege haar vele mogelijkheden tot ontspanning.

Voor de juiste indruk zou u wat langer tijd moeten uittrekken! Laat ter plekke de rust op u inwerken, laat u imponeren door het ruime uitzicht, door de wisselingen van het licht over het landschap! Waarschuwing: u bent verkocht!
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 259.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1095 m² Kadasteroppervlakte 1095 m² Kadastrale gegevens Gemeente Westvoorne Sectie B Perceelnummer 1417 Oppervlakte 1095 m²

Video's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring