Terug naar de resultaten
Verkocht
Middenpolderweg 31 in Streefkerk 2959 LB

Middenpolderweg 31

2959 LB Streefkerk
Vraagprijs € 795.000,- k.k.
088-4111888

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2002 Woonoppervlakte 185 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Omschrijving
Voormalig varkenshouderijbedrijf genaamd ‘De Knorrenburg’ met bijbehorende moderne bedrijfswoning en een 2-tal bedrijfsgebouwen met 9.340 m2 bedrijfsgrond.

Ligging
Streefkerk is een dorp in het noordwesten van de Alblasserwaard in de gemeente Molenwaard in de...
Lees meer

Omschrijving

Omschrijving
Voormalig varkenshouderijbedrijf genaamd ‘De Knorrenburg’ met bijbehorende moderne bedrijfswoning en een 2-tal bedrijfsgebouwen met 9.340 m2 bedrijfsgrond.

Ligging
Streefkerk is een dorp in het noordwesten van de Alblasserwaard in de gemeente Molenwaard in de provincie Zuid-Holland, grenzend aan de rivier de Lek, met voldoende voorzieningen (winkels en scholen).

Woonhuis type semi-bungalow
De woning is gebouwd in 2002 en heeft een woonoppervlakte van circa 185 m2 (inhoud circa 700 m3 inclusief voormalige garage), opgetrokken in steensmuren met spouw waarboven een geïsoleerd zadeldak gedekt met pannen. De vloeren zijn van beton, de kozijnen vn hardhout voorzien van isolerende beglazing.

Indeling:
Begane grond:
Komend via de entree in de hal met toilet, meterkast en opgaande trap naar de verdieping. Royale woonkamer (8,00 m x 4,38 m), werkkamer, woonkeuken (3,50 m x 4,70 m) voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten; kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combimagnetron, badkamer (circa 2,00 m x 4,70 m) voorzien van ligbad, douchecabine en dubbele wastafel, bijkeuken (2,50 m x 3,50 m) met toegang tot de garage.

Garage:
De garage heeft een oppervlakte van circa 48 m2 (circa 6,00 m x 8,00 m), opgetrokken in steensmuren met spouw met daarboven een dubbel geïsoleerd zadeldak gedekt met pannen, met bijkeuken. Tevens op de verdieping een slaapkamer.

1ste verdieping:
Via vaste trap komen op de overloop met toegang tot vier ruime slaapkamers, badkamer en opstelplaats CV-ketel.

De woning wordt verwarmd door middel van een centrale verwarmingsinstallatie met een Vaillant combi-ketel, bouwjaar 2002 welke ook de warmwatervoorziening regelt. De woonkeuken, hal en badkamer op begane grond zijn tevens voorzien van vloerverwarming.

Bedrijfsgebouwen
Mestvarkensstal:
Vrijstaande stal gebouwd in 1991 en heeft een oppervlakte van 1.282 m2, opgetrokken met een geheide fundering waarboven steensmuren met spouw met daarboven een zadeldak met een dakconstructie van stalen spanten en houten gordingen, de vrije overspanning is 20 m met ijzeren steunen, geïsoleerd met Dupanelplaten en gedekt met waarschijnlijk asbestvrije golfplaten. De stal is toegankelijk middels houten loopdeuren. De stal heeft een gestorte kelder met een inhoud van circa 1.000 m3. De kozijnen zijn dan kunststof/staal met isolerende beglazing. De stal heeft een centrale afzuiging en luchtwasser aan de achterzijde, een automatisch voersysteem, vijzel en droogvoerbakken.
Inrichting: centrale gang en centrale afzuiging. Half roostervloer (17 mm) met bolle vloer, geen vloerverwarming, droogvoer brijbakken (Slako). De vleesvarkens worden in grotere 120 – 220 vleesvarkens groepen gehuisvest.
Thans geschikt voor circa 800 stuks mestvarkens. Niet meer functioneel, momenteel in gebruik voor opfok van geiten.

Werktuigenloods:
Vrijstaande loods gebouwd in 2006 en heeft een oppervlakte van 1.290 m2, opgetrokken op geheide fundering waarboven steensmuren met spouw met daarboven een zadeldak met een dakconstructie van stalen spanten en houten gordingen, geïsoleerd en gedekt met ijzeren sandwichpaneelplaten. De loods is toegankelijk met een aluminium roldeur. De kozijnen zijn van kunststof met isolerende beglazing. Momenteel is de loods in gebruik als opslag. De mestkelders zijn voor 60% uitgebroken en middels afrit is de keldervloer als open ruimte in gebruik genomen.

Erfverharding
Betonplaten naast schuur 2 alsmede een onderheide betonplaat achter beide bedrijfsgebouwen voor mogelijke uitbreiding van circa 800 m2.

Onderverdeling grond
Bij de bedrijfsgebouwen behoort circa 7.940 m2 onder- en omliggende grond.
Bij de woning behoort circa 1.400 m2 onder en omliggende grond.

Milieuvergunning
Voorzien van Hinderwetvergunning welke is afgegeven aan broer van opdrachtgever.

Bestemming
Op de locatie is van toepassing het bestemmingsplan Buitengebied Liesveld van de gemeente Molenwaard d.d. 26 maart 2013.
De bestemming is:
- Enkelbestemming Agrarisch
- Dubbelbestemming Waarde – Archeologie – 6
- Bouwvlak
- Functieaanduiding intensieve veehouderij
- Gebiedsaanduiding milieuzone - stiltegebied

Bijzondere lasten
Herinrichtingsrente € 19,51 per jaar, eindjaar 2019.

Er behoren geen varkensrechten bij het object.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 795.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Herenhuis Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 2002 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 185 m² Perceeloppervlakte 9340 m² Externe bergruimte 2500 m² Inhoud 700 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Buitenruimte Tuin Tuin rondom Parkeergelegenheid Garage Carport Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Streefkerk Sectie F Perceelnummer 715 Oppervlakte 1400 m² Kadastrale gegevens Gemeente Streefkerk Sectie F Perceelnummer 805 Oppervlakte 7940 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.