Terug naar de resultaten
Verkocht
Zilkerduinweg Nabij 394 in Vogelenzang 2114 AM

Zilkerduinweg nabij 394

2114 AM Vogelenzang
Vraagprijs € 385.000,- k.k.
088-4111888

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

WLTM biedt u namens opdrachtgever aan een schitterend gelegen riante bouw-/tuinkavel met een oppervlakte van 1.385 m2 (breedte circa 23 meter en diepte circa 60 meter). Optioneel is er extra grond bij te kopen!

De kavel ligt op een uitstekende locatie nabij de dorpskern van...
Lees meer

Omschrijving

WLTM biedt u namens opdrachtgever aan een schitterend gelegen riante bouw-/tuinkavel met een oppervlakte van 1.385 m2 (breedte circa 23 meter en diepte circa 60 meter). Optioneel is er extra grond bij te kopen!

De kavel ligt op een uitstekende locatie nabij de dorpskern van Vogelenzang/Hillegom en is gelegen in het agrarisch gebied nabij De Zilk.

Vogelenzang is een dorp in de gemeente Bloemendaal, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het dorp had in 2013 een bevolking van 2228 inwoners. Het dorp ligt op een strandwal op één kilometer van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Vanoudsher leefde de bevolking hier van de bloembollenteelt. Vogelenzang ligt aan de noordelijke rand van de Duin- en Bollenstreek.

Ligging
Deze bouw-/tuinkavel is gesitueerd aan de Zilkerduinweg nabij 394 te Vogelenzang en ligt dichtbij het centrum van De Zilk en Hillegom met verschillende gezellige winkelgebieden maar ook dichtbij diverse sportcomplexen. Vanaf de locatie heeft u vrij uitzicht over de bollenvelden en is er nabij een toegang tot de Amsterdamse Waterleidingduinen. Dit natuurgebied is toegankelijk voor wandelaars en is bekend om de schitterende natuur en fauna.

De omgeving is ideaal voor mensen die van rust houden, maar toch dicht bij de Randstad willen wonen. De locatie bevindt zich op korte afstand van bos, duin en zee.

Bouwmogelijkheid
De te bouwen woning krijgt geen maximum bouwvolume maar er kan maximaal 110 m2 voor het hoofdgebouw bebouwd worden en ten behoeve van het bijgebouw 55 m2. Goot en bouwhoogte mogen niet meer bedragen dan respectievelijk 7 m en 10 m. Dit betekent dat de inhoud minimaal 800 m3 kan bedragen.

Kadastrale gegevens
Gemeente Bloemendaal, sectie G nummer 913, oppervlakte 1.385 m2.

Bestemmingsplan
Gelegen in het bestemmingsplan Landelijk Gebied 2013 (geconsolideerde versie) van de gemeente Bloemendaal d.d. 22 februari 2017.
- Enkelbestemming Wonen
- Dubbelbestemming Waarde – Archeologie 3
- Maatvoering; maximum bebouwd oppervlak 110 m2
- Maatvoering maximum bouwhoogte 10 m
- Maatvoering maximum goothoogte 7 m
- Maatvoering other; maximum oppervlakte bijgebouwen 55 m2
- Bouwaanduiding vrijstaand
- Bouwvlak
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 385.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand en vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 1385 m² Kadasteroppervlakte 1385 m² Kadastrale gegevens Gemeente Bloemendaal Sectie G Perceelnummer 913 Oppervlakte 1385 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.