Terug naar de resultaten
Verkocht
Laantje Van Van Wissen in Voorschoten 2252 AW

Laantje van Van Wissen

2252 AW Voorschoten
Vraagprijs € 984.000,- v.o.n.
088-4111888

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Omschrijving
Schitterend gelegen bouwkavel ter grootte van circa 3.480 m² met de afmetingen circa 55 m breed x circa 63,40 m lang ten behoeve van de bouw van een ruime vrijstaande villa (goothoogte 4,50 meter, nokhoogte 9 meter), met een inhoud van maximaal 850 m³ en maximaal 50 m²...
Lees meer

Omschrijving

Omschrijving
Schitterend gelegen bouwkavel ter grootte van circa 3.480 m² met de afmetingen circa 55 m breed x circa 63,40 m lang ten behoeve van de bouw van een ruime vrijstaande villa (goothoogte 4,50 meter, nokhoogte 9 meter), met een inhoud van maximaal 850 m³ en maximaal 50 m² aan-/bijgebouwen, zie voor verdere informatie het bestemmingsplan, in te zien bij de gemeente of de verkopend makelaar of kijk op www.ruimtelijkeplannen.nl

Ligging
De kavel is gelegen aan het Laantje van Van Wissen in een landelijke woonomgeving aan de rand van Voorschoten in de zogenaamde “Duivenvoordecorridor”. De Duivenvoordecorridor is de aanduiding voor het landelijk gebied tussen de bebouwde kom van Voorschoten en Leidschendam-Voorburg, de Vliet en de spoorlijn van Leiden naar Den Haag. Het vormt de verbinding tussen de polders van het Groene Hart en de duinen, strand en zee. Het is een aantrekkelijk gebied om te recreëren.

De locatie maakt deel uit van de landgoederenzones Wassenaar/Voorschoten/Leidschendam, de landgoederen en buitenplaatsen hebben dit gebied allure gegeven. De locatie valt binnen de door de provincie aangemerkte Kroonjuwelen. Dit zijn unieke, zeer karakteristieke en gave erfgoedensembles van het Zuid-Hollands landschap die in zeer sterke mate bepalend zijn voor de identiteit en herkenbaarheid van een plek of landschap. Voor Kroonjuwelen geldt de algemene sturingsrichtlijn ‘behoud en versterking van cultuurhistorisch waardevolle structuren en ensembles via bescherming én passende ruimtelijke ontwikkeling’
Dit overwegend open en agrarisch landschap is ecologisch, recreatief en cultuurhistorisch waardevol. Door de ligging in de landelijke omgeving is het heerlijk rustig wonen met alle voorzieningen in de directe nabijheid.

Bestemming
Het bestemmingsplan “Laantje van Van Wissen” geeft aan dat het perceel o.a. een woonbestemming heeft. Uw nieuw te bouwen woning mag een een maximale goothoogte hebben van 4,50 meter en nokhoogte van 9 meter met een inhoud van maximaal 850 m³ en maximaal 50 m² aan-/bijgebouwen. Tezamen met het ruime bebouwingsoppervlak (afmetingen circa 27,50 m breed x 30 m lang) maakt dat de bouw van een royale nieuwe villa met bijgebouwen mogelijk. Gezien de ligging van de kavel in het waardevolle landschap gelden voor deze ontwikkeling ruimtelijke kwaliteitseisen. Bouwontwikkelingen in de Duivenvoordecorridor moeten worden voorgelegd aan het kwaliteitsteam Duivenvoordecorridor. Het bouwplan zal getoetst worden aan het beeldkwaliteitsplan Duivenvoordecorridor en de specifieke aanvulling op dit beeldkwaliteitsplan (zie bestemmingsplan 2.3.4.) dat voor deze locatie is opgesteld.

Door het ruime bouwvlak voor de bouw van de villa, resteert rondom voldoende ruimte voor het aanleggen van een tuin, waarbij u de gehele dag volop kunt genieten van de zon. De tuin grenst aan de achterzijde aan een nog aan te leggen openbare groenstrook, af te scheiden middels een sloot van ongeveer 7 m breed, inclusief taluds (de nieuwe perceelsgrens komt in het midden van de nog aan te leggen sloot te liggen). Aan de westzijde wordt op de kavel een watergang (verbreding van de bestaande watergang) en een groenstrook aangelegd. Zowel het water als de groenstrook zijn onderdeel van de kavel en worden met de koop eigendom. Voor de watergang en de groenstrook zal in het koopcontract een instandhoudingsverplichting worden opgenomen.

Laat u informeren door de gemeente om de exacte mogelijkheden van uw bouwvoornemens te toetsen op haalbaarheid! Het bestemmingsplan kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en is tevens in te zien bij de verkopend makelaar.

ALGEMEEN

Bezichtigingen uitsluitend via verkopend makelaar.

Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel.
Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Verkoop geschiedt onder voorbehoud van bestuurlijke goedkeuring van de gemeente en akkoord van de Provincie. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Indien koper één of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt.
Koper heeft een eigen onderzoeksplicht terzake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook terzake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening, e.d. Raadpleeg uw eigen makelaar !
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 984.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 3480 m² Kadasteroppervlakte 3480 m² Kadastrale gegevens Gemeente voorschoten Sectie b Perceelnummer 8994 Oppervlakte 3480 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.