Terug naar de resultaten
Verkocht
Bleekmeerweg 34 in Waarland 1738 DR

Bleekmeerweg 34

1738 DR Waarland
Vraagprijs € 580.000,- k.k.
088-4111888

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1966 Woonoppervlakte 134 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

WLTM biedt u de koop aan een goed onderhouden landelijk gelegen vrijstaande woning met schuren aan de Bleekmeerweg 34 te Waarland op een perceel van 0.28.50 ha met tal van mogelijkheden zoals wonen gecombineerd met ambachtelijke bedrijfsactiviteiten, paardenhouderij, tuinbouw of hobbyboer....
Lees meer

Omschrijving

WLTM biedt u de koop aan een goed onderhouden landelijk gelegen vrijstaande woning met schuren aan de Bleekmeerweg 34 te Waarland op een perceel van 0.28.50 ha met tal van mogelijkheden zoals wonen gecombineerd met ambachtelijke bedrijfsactiviteiten, paardenhouderij, tuinbouw of hobbyboer.
Optioneel meer grond te koop totaal 5.03.85 ha.

Ligging
Waarland (West-Fries: 't Waarland) is een dorp in de gemeente Schagen in de provincie Noord-Holland. Het dorp telde in 2006 ongeveer 2.400 inwoners.

Landelijk gelegen en op redelijk korte afstand van het dorp Waarland, Oudkarspel (gemeente Schagen) waar de voorzieningen zoals basisschool, supermarkt, zwembad en dorpshuis aanwezig zijn. Het voortgezetonderwijs bevindt zich op fietsafstand in Schagen, Alkmaar of Heerhugowaard.

Woonhuis
De vrijstaande goed onderhouden woning is gebouwd in 1966 waarna diverse malen verbouwd en heeft een woonoppervlakte van 134 m2 (inhoud circa 400 m3) exclusief gebouwgebonden veranda.
De woning heeft gemetselde gevels met een zadeldak gedekt met verglaasde gebakken pannen (van ± 2010). De hardhouten kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing. Zowel de woning als de bedrijfsgebouwen zijn in 2016 voor het laatst geschilderd.

Indeling:
Begane grond:
Entree met meterkast, toegang tot het kantoor, toilet, slaapkamer en royale woonkamer voorzien van een eikenhoutenvloer met vrij uitzicht over de landerijen. Vanuit de woonkamer komt u in de woonkeuken voorzien van een keuken met een maxilijn opstelling en inbouwapparatuur. De woonkeuken heeft weer toegang tot de badkamer voorzien van douche en wastafel en de bijkeuken met achteringang die in verbinding staat met de nieuw aangebouwde veranda waar u heerlijk kunt zitten.

1ste verdieping:
Vanuit de bijkeuken gaat u met een opklaptrap naar de 1ste verdieping komende in een open ruimte die naar eigen smaak is in te richten als bijvoorbeeld slaapkamers of hobbyruimtes.

De woning is aangesloten op een septictank en wordt verwarmd door middel van een centrale verwarmingsinstallatie met een Intergas HR combiketel van bouwjaar 2012, welke ook de warmwatervoorziening regelt.

De ruime siertuin rond de woning is voorzien van een hobbykas waar u uw eigen groenten kan kweken.


Bedrijfsgebouwen
Aangebouwde schuur I is gebouwd in 1966 (10 m x 16 m) en in 1977 (7 m x 21 m), de oppervlakte bedraagt totaal circa 307 m2. De schuur is opgetrokken uit gemetselde gevels waarboven een zadeldak en lessenaarsdak met een dakconstructie van houten spanten en gordingen, geïsoleerd dak gedekt met cementgolfplaten. De vloer is van beton, de kozijnen van hardhout voorzien van isolerende beglazing. De schuur is toegankelijk door middel van een elektrisch bedienbare overheaddeur (± 2,50 m hoog), loopdeuren en een dubbele draaideur. In de schuur is krachtstroom en wateraansluiting aanwezig. In 2016 is het dak, de goten alsmede de kozijnen vernieuwd.
De schuur is momenteel ingedeeld als garage (circa 60 m2 inpandig), werkplaats en opslag/berging.

Aangebouwde schuur II gebouwd in 1986, de oppervlakte bedraagt totaal circa 437 m2 (15,80 m x 27,70 m). De schuur is gebouwd met gemetselde gevels, deels damwandprofielplaten en geïsoleerd met deels tempexplaten en deels met Dupanelplaten waarboven een zadeldak met een dakconstructie van stalen spanten, houten gordingen, onderschoten met deels tempexplaten en deels met Dupanelplaten, gedekt met golfsandwichpanelen. De vloer is van beton. De schuur is toegankelijk door middel van een elektrisch bedienbare overheaddeur (± 4 m hoog) en loopdeur. Het dak van de schuur is in 2016 vernieuwd met golfsandwichpanelen.
De schuur is momenteel ingedeeld als verwerkingsruimte met inpandige toegang naar voormalige koelruimte (17,19 m x 14,58 m), met een opslag voor circa 400 kisten.

De vrijstaande loods gebouwd in 2003, de oppervlakte bedraagt totaal circa 375 m2 (25 m x 15 m). De loods is gebouwd met gevels van sandwichpanelen waarboven een zadeldak met een dakconstructie van stalen spanten, houten gordingen, geïsoleerd dak gedekt met golfsandwichpanelen. De vloer is van beton. De loods is toegankelijk door middel van een overheaddeur (± 4 m hoog) en loopdeur.
De loods is momenteel in gebruik als werktuigenberging.

Erfverharding
De erfverharding bestaat uit beton en betonplaten, oppervlakte circa 420 m2.

Milieuvergunning
Activiteitenbesluit van toepassing.
Vereiste bouwvergunning(en) / omgevingsvergunning(en) aanwezig.

Bestemming
Op de locatie is van toepassing het bestemmingsplan Landelijk Gebied Harenkarspel van de gemeente Schagen d.d. 11 december 2013.
De bestemming is:
- enkelbestemming Agrarisch met waarden
- dubbelbestemming Waarde – Archeologie 5
- bouwvlak
Zie verder de aan deze brochure gehechte verbeelding en regels en overigens verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Omzetbelasting
Indien omzetbelasting is verschuldigd over de koopsom, ofwel vanwege de overdracht van de onderneming ofwel in het kader van de herziening in de zin van de Wet op de Omzetbelasting 1968 van verkoper, komt deze omzetbelasting voor rekening van koper en is niet in de koopprijs begrepen.

Overdrachtbelasting
Koper kan mogelijk gebruik maken van vrijstelling overdrachtbelasting voor de aan te kopen grond (zogenaamde cultuurgrondvrijstelling) op basis van artikel 15, lid 1, letter q van de Wet op de Belastingen van Rechtsverkeer. Voor zover verkoper of zijn rechtopvolger(s) een beroep heeft gedaan op voornoemde vrijstelling zijn de koper(s) en zijn rechtopvolger(s) verplicht om de termijn van 10 jaar te respecteren.

Oplevering
In overleg.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 580.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1966 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 134 m² Perceeloppervlakte 2850 m² Gebouwgebonden buitenruimte 18 m² Inhoud 400 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 2 woonlagen Buitenruimte Tuin Tuin rondom Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Harenkarspel Sectie K Perceelnummer 738 Oppervlakte 2850 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.