Nieuwsbrief februari 2017

        Speciaal voor u het laatste nieuws van dé regiomakelaar van het buitengebied  
februari 2017
 
alt text
 
Wisselend marktsentiment duurt voort
alt text
Bij de verhandeling van onroerend goed in de agrarische markt is merkbaar dat de verschillende sectoren met uiteenlopende ontwikkelingen te maken hebben. Waar de marktsituatie in de glastuinbouwsector in een jaar tijd sterk is verbeterd, is de veehouderijsector juist in afwachting van de uitvoering van een aantal voorgenomen regelingen. Wilt u meer in detail weten hoe het beeld is in uw sector, lees dan verder.
 
 
 
Verbod asbestdaken vanaf 2024: subsidieregeling opengesteld voor verwijdering van asbest
alt text
Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Vorig jaar is een subsidieregeling voor het verwijderen van asbestdaken opengesteld. Heeft u al geïnventariseerd hoeveel vierkante meter asbestdaken u heeft op uw bedrijf en of u in aanmerking komt voor de subsidie? Wilt u meer weten over de subsidieregeling? Lees dan verder.
 
 
Ammerlaan 4Polders neemt vijf hectare nieuwbouw in gebruik
alt text
Onregelmatige passanten van de Prinsenweg in Vierpolders zullen hun ogen niet geloven bij een nieuw bezoek aan de tuinbouwgemeente Brielle op Voorne-Putten. Op de plek waar een kleine vijf maanden terug nog braakliggende grond lag, is inmiddels een ultramodern kassencomplex van 5 hectare opgetrokken. Initiatiefnemer John Ammerlaan uit Midden-Delfland, koos er op advies van WLTM-makelaar Jaco Eeltink voor om zijn nieuwbouwplannen in Vierpolders te verwezenlijken. Lees verder om een beeld te krijgen van het verwervingsproces.
 
8 tips voor de verkoop van uw agrarisch onroerend goed
alt text
WLTM Makelaars heeft 8 tips op een rijtje gezet, die u helpen om uw agrarisch onroerend goed te verkopen. Lees verder voor deze 8 tips.
 
 
 
Ontmoet ons tijdens de vakbeurs Horticontact
alt text
Bezoekt u volgende week de vakbeurs Horticontact in Gorinchem? Kom dan zeker even langs in de stand van WLTM Makelaardij. U vindt ons in stand 360A. Lees hier meer over de vakbeurs Horticontact.
 
 
 
Uitschrijven