Taxaties


U heeft een taxatie nodig als waardebepaling voor een aan- of verkoop, bij een schaderegeling, herfinanciering, bedrijfsovername of voor fiscale doeleinden? WLTM heeft gecertificeerde en vakkundige makelaars en taxateurs in dienst. De makelaar / taxateur kan als geen ander uw (toekomstige) eigendommen op waarde schatten. De zeven makelaars en rentmeesters van WLTM staan met hun kennis en expertise voor u klaar om dit voor u volgens de actuele (inter)nationale standaarden en normen te doen.
 

    

Taxaties in de agrarische sector

Taxaties van land- en tuinbouwbedrijven vereisen veel kunde en kennis van agrarisch onroerend goed. Dit is het vakgebied van WLTM! U kunt bij WLTM rekenen op een vakkundige, eerlijke en snelle werkwijze, waarbij wij rekening houden met úw belangen.

Bekijk hier een filmpje waarin de voordelen voor het inschakelen van een NVM makelaar voor het uitvoeren van een deskundige taxatie worden toegelicht.


Nu ook NWWI taxaties van woningen

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet er op toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. 

Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Lees verder.
 

Maak direct een afspraak voor een vakkundige taxatie