Onze medewerkers

WLTM Coöperatie U.A.

makelaar-taxateur o.g.
06-10272771
Ton Bakker is zoon van een tuinder, heeft zich gespecialiseerd in de glastuinbouw, “ruimte voor ruimte"-regeling en als onteigeningsdeskundige. Het werkgebied is het noordelijk deel van Zuid-Holland, de bollenstreek, Noord-Holland en Almere Buitenvaart.
Jaco Eeltink
Jaco Eeltink
register makelaar-taxateur o.g. / woz-taxateur
06-52074442
Jaco Eeltink is opgegroeid tussen de Westlandse kassen en is actief als glastuinbouwmakelaar en daarnaast als specialist in "ruimte voor ruimte"-projecten. Tientallen verouderde (glastuinbouw)locaties werden reeds door hem herontwikkeld naar groene woonmilieus voor vrijstaande villa's. Die activiteiten hebben tevens geleid tot een ruime ervaring in de verhandeling van bouwkavels en de verkoop van vrijstaande woningen.
NVM makelaar-taxateur o.g.
06-20494455
Jeroen van de Grootevheen is sinds 2006 werkzaam als agrarisch makelaar/taxateur in het werkgebied Utrecht en Gelderland West. Jeroen is voornamelijk werkzaam in de sectoren melkveehouderij, fruitteelt en glastuinbouw. Hij is ingeschreven bij Vastgoedcert in de kamer Landelijk Vastgoed en beëdigd NVM-makelaar/taxateur. Zijn voornaamste werkzaamheden zijn bemiddeling bij aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed, taxaties en onteigeningen. Jeroen kenmerkt zich als een rustige, doelmatige en oplossingsgerichte persoonlijkheid. Zijn motto is: “Goed timmerhout groeit niet met gemak; hoe sterker de wind, hoe sterker de bomen".
makelaar-taxateur o.g.
06-55217820
Peter van der Knaap is als NVM makelaar-taxateur al meer dan 25 jaar actief in de glastuinbouwsector. Heeft zich ontwikkeld tot ervaren onteigeningsdeskundige en WOZ-taxateur. Deskundig vastgoedadviseur bij (strategische) aan- of verkoopbeslissingen. Werkgebied: Zuid-Holland.
makelaar-taxateur o.g., rentmeester NVR
06-51107269
Jan-Willem van Niekerkregister makelaar taxateur o.g. en rentmeester NVR, geboren en getogen in het groene hart en werkzaam in het midden en noorden van Zuid-Holland. Houdt zich bezig met veehouderij, akkerbouw, landelijk wonen en is onteigeningsdeskundige.
makelaar-taxateur o.g., rentmeester NVR
06-15585683
Jan Rijkaart is register makelaar-taxateur o.g. en rentmeester NVR. Geboren en getogen in het Groene Hart en reeds meer dan 25 jaar werkzaam in het zuiden van Zuid-Holland en actief als pacht- en onteigeningsdeskundige, makelaar en taxateur voor akkerbouw en veehouderij.
makelaar-taxateur o.g., rentmeester NVR
06-51312217
Sjaak Swart is NVM makelaar-taxateur, rentmeester NVR. Specialismen: melkveehouderij, akkerbouw, tuinbouw, landelijk wonen, onteigeningsdeskundige. Werkgebied: Noord-Holland.
binnendienstmedewerker
088-4111888
Hilda Suijkens is binnendienstmedewerker en de administratieve spil op het hoofdkantoor van WLTM in Bleiswijk, bereikbaar via het algemene mailadres: info@wltm.nl