Onze medewerkers

WLTM Coöperatie U.A.

makelaar-taxateur o.g.
06-10272771
Ton Bakker is zoon van een tuinder, heeft zich gespecialiseerd in de glastuinbouw, “ruimte voor ruimte"-regeling en als onteigeningsdeskundige. Het werkgebied is het noordelijk deel van Zuid-Holland, de bollenstreek, Noord-Holland en Almere Buitenvaart.
Jaco Eeltink
Jaco Eeltink
NRVT-taxateur / woz-taxateur
06-52074442
Jaco Eeltink is opgegroeid tussen de Westlandse kassen en met name actief in de glastuinbouwsector en daarnaast als specialist in "ruimte voor ruimte"-projecten. Naast de bemiddeling in de verkoop van tientallen glastuinbouwbedrijven herontwikkelde hij een groot aantal verouderde (glastuinbouw)locaties naar groene woonmilieus voor vrijstaande villa's. Die activiteiten hebben tevens geleid tot een ruime ervaring in de advisering bij verkoop van bouwkavels en vrijstaande woningen. Jaco Eeltink is NRVT register-taxateur landelijk vastgoed en gecertificeerd WOZ-taxateur. Werkgebied: met name Voorne-Putten, Hoeksche Waard, Oostland en Zuidplaspolder.
NVM makelaar-taxateur o.g.
06-20494455
Jeroen van de Grootevheen is sinds 2006 werkzaam als agrarisch makelaar/taxateur in het werkgebied Utrecht en Gelderland West. Jeroen is voornamelijk werkzaam in de sectoren melkveehouderij, fruitteelt en glastuinbouw. Hij is ingeschreven bij Vastgoedcert in de kamer Landelijk Vastgoed en beëdigd NVM-makelaar/taxateur. Zijn voornaamste werkzaamheden zijn bemiddeling bij aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed, taxaties en onteigeningen. Jeroen kenmerkt zich als een rustige, doelmatige en oplossingsgerichte persoonlijkheid. Zijn motto is: “Goed timmerhout groeit niet met gemak; hoe sterker de wind, hoe sterker de bomen".
makelaar-taxateur o.g.
06-55217820
Peter van der Knaap is als NVM makelaar-taxateur al meer dan 25 jaar actief in de glastuinbouwsector. Heeft zich ontwikkeld tot ervaren onteigeningsdeskundige en WOZ-taxateur. Deskundig vastgoedadviseur bij (strategische) aan- of verkoopbeslissingen. Werkgebied: Zuid-Holland.
ir. J.P.M. (Jan) Pollemans
ir. J.P.M. (Jan) Pollemans
register makelaar-taxateur, rentmeester NVR
06-37195570
Reeds 12 jaar werkzaam als makelaar/rentmeester/taxateur in de provincie Zeeland. Eind 2018 was hij toe aan zelfstandigheid en nieuwe collega's. Bij zijn vorige werkgever ZLTO Vastgoed heeft Jan een goede naam opgebouwd die hij onder de Westelijke Land- en Tuinbouw Makelaars voort wil zetten. Hij weet goed wat er speelt in het zuidwesten, waar veel stil wordt verkocht. Werkzaamheden: makelaardij/taxaties/onteigeningen; als register-taxateur ingeschreven in de kamers landelijk vastgoed en wonen. Werkgebied: Zeeland/West-Brabant/Goeree Overflakkee.
makelaar-taxateur o.g., rentmeester NVR
06-15585683
Jan Rijkaart is register makelaar-taxateur o.g. en rentmeester NVR. Geboren en getogen in het Groene Hart en reeds meer dan 25 jaar werkzaam in het zuiden van Zuid-Holland en actief als pacht- en onteigeningsdeskundige, makelaar en taxateur voor akkerbouw en veehouderij.
makelaar-taxateur o.g., rentmeester NVR
06-51312217
Sjaak Swart is NVM makelaar-taxateur, rentmeester NVR. Specialismen: melkveehouderij, akkerbouw, tuinbouw, landelijk wonen, onteigeningsdeskundige. Werkgebied: Noord-Holland.
binnendienstmedewerker
088-4111888
Hilda Suijkens is binnendienstmedewerker en de administratieve spil op het hoofdkantoor van WLTM in Bleiswijk, bereikbaar via het algemene mailadres: info@wltm.nl