Landelijk wonen

 

Woon- en landgoedontwikkeling op uw grond?


Wilt u als agrariër een andere functie aan uw grond geven, dan is woon- en landgoedontwikkeling wellicht iets voor u. De overheid is op zoek naar meer natuur en recreatie, particulieren willen graag in het buitengebied wonen. Dit biedt aantrekkelijke mogelijkheden voor u. De makelaar van WLTM is hierin een uitstekende partner. Denkt u eens aan de “rood voor rood”- / “ruimte voor ruimte”- regeling of het VAB-beleid. De combinatie van de kennis en het netwerk van de WLTM-specialisten op dit terrein hebben bewezen resultaten bereikt. Wij staan voor u klaar om ook uw herontwikkelingstraject tot een succes te maken!
 

Advies en hulp woon- en landgoedontwikkeling


De makelaar van WLTM kan u in alle facetten adviseren en begeleiden bij woon- en landgoedontwikkeling op uw grond. Van het in kaart brengen van uw mogelijkheden, communicatie met provincie en gemeente tot het aanvragen van vergunningen en het verkopen van de bouwkavels of wooneenheden.

 

Bemiddeling bij aan-/verkoop van landelijke woonobjecten 


De aan- en verkoop van woningen in het buitengebied vereist kennis van de speciale regelgeving die vaak van toepassing is. Uiteraard weten de makelaars van WLTM hier alles van en zorgen zij met hun jarenlange ervaring voor het maximale resultaat.Informeer naar de aan-/verkoop van landelijke woningen en de mogelijkheden van woon- en landgoedontwikkeling op uw grond